knut bjarnes velvære

Postboks 80
3251 Larvik
Tlf: 909 59 125

Noen eksempler
Grete Thoresen er en dame jeg har kjent i mange år. Hun visste ingenting om mine evner da jeg en dag kom ned til henne.

Jeg sa til henne at hun måtte ha problemer med hjertet, for det følte jeg. Hun svarte at det stemte, og at hun hadde forskjellige andre plager, blant annet med bukspyttkjertelen, kuler som kommer og går og fibromyalgi.

Denne dagen trodde Grete hun skulle dø på grunn av store smerter i brystkassen. Jeg jobbet med henne flere timer den dagen, og det tok 3 timer før smerten slapp. Kulene i brystet forsvant også. Siden har jeg jobbet jevnlig med Grete.

 

Jeg har også healet en kvinne som hadde smerter etter operasjon. Hun følte varme da jeg holdt hendene over skadestedet, og deretter minsket smertene.

 

Min bestefar er 96 år og sliter med brokk. Han var på vei til å dø for 5 år siden. Jeg er hos ham og healer ham hver dag. Tidligere hadde han også magesår, men det har forsvunnet.

 

Jeg kan også heale folk over lange avstander, for eksempel hjelper jeg personer med ryggproblemer i Steinkjær mens jeg selv sitter i Larvik.

 

 


 

 

Om meg

Jeg heter Knut Bjarne Aalberg, er 39 år og bosatt i Larvik i Vestfold. Jeg er utdannet baker og har arbeidet som baker i mange år.

For 25 år siden oppdaget jeg at det var noe spesielt ved meg. Mange sa også til meg at jeg hadde varme hender. Jeg tenkte ikke så mye på det den første tiden, men i en ulykke mistet jeg en fingertupp på høyre hånd. Deretter begynte ting å skje. Jeg er i stand til å hjelpe folk som har problemer av forskjellig art. Jeg kan føle at folk har vondt i kroppen, og ved hjelp av den forulykkede fingeren kan jeg også lokalisere problemområdene. Deretter kan jeg heale personen.          

 

HEALING

Jeg er en healer som er født med disse evnene. Mange går på kurs for å lære seg healing, men jeg har ikke tro på at alle bare kan lære å bli en god healer.